Palvelut

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennus on tarkoitettu sinulle, joka kaipaat muutosta jaksamiseesi, arkeesi tai hyvinvointiisi, mutta et ole vielä tähän mennessä löytänyt reittiä pysyviin muutoksiin. Olet saattanut kokeilla erilaisia dieettejä ja valmennuksia jo aiemmin, mutta olet pian huomannut olevasi takaisin lähtöruudussa. Useimmat meistä kyllä tietävät, miten tulisi syödä ja liikkua, mutta konkreettisten muutosten ylläpitäminen osoittautuu usein haasteeksi. Mikäli hyvinvointia tukevien valintojen tekeminen arjessa olisi helppoa, ei yhteiskunnassamme olisi esimerkiksi liikkumattomuuteen liittyviä terveyshaasteita. Tämän valmennuksen tavoitteena on ylittää kuilu tiedon ja tekemisen välillä ja antaa sinulle työkaluja, joiden avulla pystyt tekemään juuri sinulle sopivia ja hyvinvointiasi tukevia muutoksia arkeesi. 

Terveyspsykologina olen perehtynyt syvällisesti pysyvän muutoksen rakennuspalikoihin. Yhdessä kanssasi luomme konkreettisia askelia kohti arvojesi mukaista elämää ja tavoittelemaasi muutosta. Valmennus vaatii sitoutumista ja valmiutta pohtia syvällisesti omaa elämää, omia toimintatapoja ja arvomaailmaa. Yhdessä lähdemme tekemään juuri sinun elämääsi ja voimavaroihisi sopivaa muutosta. Valmennuksessa en tule antamaan sinulle treeniohjeita tai ruokavalio-ohjausta, vaan valmennus keskittyy siihen psyykkiseen työhön, jota elämäntapamuutos vaatii onnistuakseen.

Riippumatta valitsemastasi valmennuspaketista sisältää valmennus aina valitun määrän henkilökohtaisia tapaamisia kanssani etäyhteydellä. Tapaamiset toteutuvat kaksi kertaa kuukaudessa, jotta sinulla on tarpeeksi aikaa tapaamisten välissä harjoitella ja toteuttaa muutosaskeleita arjessasi. Tapaamisten välissä pääset itse töihin erilaisten pohdintatehtävien ja harjoitusten kanssa ja pääset kokeilemaan muutoksia konkreettisesti. Lisäksi valmennuspaketteihin sisältyy sähköpostituki koko valmennuksen ajan. Tämä mahdollistaa nopean yhteydenpidon, mikäli sinulle nousee tapaamisten välissä kysymyksiä tai tarvitset tukea johonkin tiettyyn asiaan. 

Valmennus alkaa aina käytännössä veloituksettomasta aloituskeskustelusta, jossa tutustumme toisiimme ja varmistamme, että tarjoamani valmennus sopii juuri sinulle ja tämänhetkiseen elämäntilanteeseesi. Joskus elämässämme voi olla muuta kuormitusta, jonka vuoksi voi olla parempi siirtää valmennus sellaiseen aikaan, jossa voimavarat voi keskittää täysillä muutosten tekemiseen. Aloituskeskustelussa käymme myös läpi toiveitasi ja tavoitteitasi valmennuksen suhteen sekä luomme suunnitelmaa valmennuksen toteutuksesta.

Valmennuspaketit

Hyvinvointivalmennus - MINI

Sisältää:

 • 5 yksilötapaamista (á 60 min)
 • tapaamiset joka toinen viikko
 • jatkuvan sähköpostituen koko valmennuksen ajalle
 • räätälöidyt harjoitukset tapaamisten välillä
 • sinulle, joka kaipaat tukea elämäntapamuutoksen alkuun saattamiseen

Hyvinvointivalmennus - MIDI

Sisältää:

 • 10 yksilötapaamista (á 60 min)
 • tapaamiset joka toinen viikko
 • jatkuvan sähköpostituen koko valmennuksen ajalle
 • räätälöidyt harjoitukset tapaamisten välillä
 • sinulle, joka kaipaat pitkäkestoisempaa tukea elämäntapaamuutokseen ja tavoitteidesi saavuttamiseen

Hyvinvointivalmennus - MAXI

Sisältää:

 • 20 yksilötapaamista (á 60 min)
 • tapaamiset joka toinen viikko
 • jatkuvan sähköpostituen koko valmennuksen ajalle
 • räätälöidyt harjoitukset tapaamisten välillä
 • sinulle, joka kaipaat pitkäkestoisempaa tukea tavoitteidesi saavuttamiseen ja muutosten vakiinnuttamiseenTapaamiset toteutetaan etäyhteydellä. Käyttämäni kotimainen videoterapia-alusta on tietoturvallinen ja noudattaa Valviran asettamia säädöksiä. Alusta ei tallenna henkilötietoja eikä sinulta vaadita rekisteröitymistä tai kirjautumista palveluun. Alusta toimii selaimessa, joten erillisiä ohjelmia ei tarvitse asentaa. Voit käyttää sovellusta tietokoneen lisäksi myös mobiililaitteella. Lähetän sinulle viimeistään päivää ennen sähköpostitse linkin, jolla pääset mukaan tapaamiseen.


Huomioithan, että valmennus ei ole terveydenhuollon palvelua.